خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها: ۲۱ تجربه لذیذ
- ✳️
کباب کوبیده:
سلطان بی رقیب سفره ایرانی، با طعم بی نظیر و عطر وسوسه انگیزش. - ✳️
قورمه سبزی:
عطر بهشتی و طعم خاطره انگیز، خورشت محبوب مادران ایرانی. - ✳️
جوجه کباب:
گزینه ای عالی برای دورهمی ها و پیک نیک های خانوادگی. - ✳️
فسنجان:
خورشت مجلسی با طعم شیرین و ملس گردو و رب انار. - ✳️
زرشک پلو با مرغ:
غذای محبوب مهمانی ها و عروسی ها، با طعم ترش و شیرین زرشک. - ✳️
آش رشته:
آش سنتی و مقوی، مناسب برای فصل سرما و دورهمی های دوستانه. - ✳️
باقالی پلو با ماهیچه:
ترکیبی لذیذ از برنج معطر و ماهیچه نرم و آبدار. - ✳️
دیزی (آبگوشت):
غذای سنتی و پرطرفدار، با طعم دلچسب و نوستالژیک. - ✳️
کشک بادمجان:
پیش غذای خوشمزه و لذیذ، با طعم کشک و بادمجان سرخ شده. - ✳️
میرزا قاسمی:
غذای شمالی محبوب، با طعم دودی بادمجان و سیر. - ✳️
ته چین:
غذای مجلسی و خوشمزه، با ته دیگ طلایی و طعم زعفرانی. - ✳️
لوبیا پلو:
غذای ساده و خوشمزه، مناسب برای وعده های ناهار و شام. - ✳️
عدس پلو:
غذای مقوی و مغذی، با طعم دارچین و کشمش. - ✳️
قیمه:
خورشت محبوب و پرطرفدار، با طعم لپه و گوشت. - ✳️
کوفته تبریزی:
غذای سنتی و خوشمزه، با طعم سبزیجات و گوشت. - ✳️
دمی گوجه:
غذای ساده و سریع، با طعم گوجه فرنگی و برنج. - ✳️
کله پاچه:
غذای سنتی و پرطرفدار، با طعم دلچسب و لذیذ (البته برای دوستدارانش!). - ✳️
دلمه برگ مو:
غذای سنتی و خوشمزه، با طعم سبزیجات و برنج. - ✳️
شیرین پلو:
غذای مجلسی و خوشمزه، با طعم شیرین و زعفرانی. - ✳️
کلم پلو شیرازی:
غذای سنتی شیرازی، با طعم کلم و گوشت قلقلی. - ✳️
خورشت کرفس:
خورشت خوشمزه و پرطرفدار، با طعم کرفس و سبزیجات.


اینها تنها تعدادی از غذاهای خوشمزه ایرانی هستند که در نی نی سایت طرفداران زیادی دارند. تنوع غذاهای ایرانی بسیار زیاد است و هر کسی میتواند با توجه به سلیقه و ذائقه خود، غذای مورد علاقه اش را انتخاب کند.
فراموش نکنید که طعم غذاها علاوه بر مواد اولیه و دستور پخت، به تجربه و مهارت آشپز نیز بستگی دارد. پس با کمی تمرین و صبر، میتوانید غذاهای خوشمزه و لذیذی را در خانه تهیه کنید.
خوشمزه ترین غذای ایرانی به روایت نی نی سایتیها!
به دنبال خوشمزه ترین غذای ایرانی می گردید؟ از بس تنوع غذاها زیاده سردرگم شدین؟ نگران نباشید! ما در این پست با جمع آوری نظرات کاربران نی نی سایت، سعی کردیم به شما در انتخاب بهترین و لذیذترین غذاهای ایرانی کمک کنیم. با ما همراه باشید تا ببینیم سلیقه نی نی سایتی ها بیشتر به کدوم غذاها نزدیکه!
1. قیمه نذری، طعم بهشت!
خیلی از کاربرا معتقد بودن قیمه نذری یه چیز دیگه است! انگار یه طعم خاص و روحانی داره که با هیچ قیمه ای قابل مقایسه نیست. بعضی ها می گفتن راز خوشمزگیش تو بهرهگیری از گوشت گوسفندی تازه و ادویه های معطره. عده ای هم اعتقاد داشتن پخت طولانی مدت و صبر و حوصله، قیمه نذری رو اینقدر لذیذ می کنه. البته، خیلیا هم اعتقاد داشتن که اون حس و حال معنوی و نیت خیر پشتش، طعمشو خاص می کنه. خلاصه که قیمه نذری از نظر خیلی ها، یه غذای بی رقیبه!یه نکته جالب دیگه هم این بود که می گفتن قیمه نذری هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه!
2. قورمه سبزی مامان پز، یه دنیا خاطره!
قورمه سبزی، ملکه غذاهای ایرانی! اما قورمه سبزی مامان یه چیز دیگه است. انگار یه جادویی تو دستپخت مادرا هست که طعم قورمه سبزی رو به یادموندنی می کنه. خیلیا می گفتن ماماناشون قورمه سبزی رو با لوبیا چیتی درست می کنن و یه طعم خاص بهش میدن. بعضی ها هم اعتقاد داشتن راز خوشمزگی قورمه سبزی مامان، بهرهگیری از سبزی های تازه و معطره. عده ای هم می گفتن ماماناشون قورمه سبزی رو با حرارت خیلی کم و به مدت طولانی می پزن تا خوب جا بیفته. خلاصه که قورمه سبزی مامان، یه غذای نوستالژیک و پر از خاطره است!خیلی ها هم یاد اون بوی خوش قورمه سبزی که کل خونه رو پر می کرد، افتاده بودن.
3. کباب کوبیده، سلطان سفره ایرانی!
کباب کوبیده، یه غذای اصیل و خوشمزه که تقریباً همه عاشقش هستن. طعم لذیذ گوشت و پیاز و ادویه ها، یه ترکیب فوق العاده رو ایجاد می کنه. خیلی ها معتقد بودن کباب کوبیده خوب باید نرم و آبدار باشه و اصلا نباید خشک باشه. بعضی ها می گفتن راز خوشمزگی کباب کوبیده تو بهرهگیری از گوشت چرب و تازه است. عده ای هم اعتقاد داشتن کباب کوبیده رو باید روی ذغال پخت تا طعم دودی بگیره. خلاصه که کباب کوبیده، یه غذای مجلسی و پرطرفداره!خیلی ها هم یاد اون صدای جلز ولز کباب کوبیده روی آتیش افتاده بودن.
4. زرشک پلو با مرغ، یه ترکیب رنگارنگ و خوشمزه!
زرشک پلو با مرغ، یه غذای شیک و مجلسی که همیشه طرفدارای خودشو داره. طعم ترش و شیرین زرشک و مرغ زعفرانی، یه ترکیب بی نظیر رو به وجود میاره. خیلی ها می گفتن زرشک پلو با مرغ خوب باید با خلال پسته و بادوم تزئین بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ تو بهرهگیری از مرغ زعفرانی و زرشک مرغوبه. عده ای هم می گفتن زرشک پلو با مرغ رو باید با کره و زعفران دم کرد تا عطر و طعمش عالی بشه. خلاصه که زرشک پلو با مرغ، یه غذای خوشمزه و پرطرفداره!خیلی ها هم یاد اون رنگ های قشنگ زرشک پلو با مرغ و عطر زعفرون افتاده بودن.
5. فسنجون، یه غذای اصیل و متفاوت!
فسنجون، یه غذای خوشمزه و مقوی که از گردو و رب انار درست میشه. طعم ترش و شیرین و ملس فسنجون، یه تجربه متفاوت و لذت بخشه. خیلی ها می گفتن فسنجون خوب باید غلیظ و جا افتاده باشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی فسنجون تو بهرهگیری از گردوی مرغوب و رب انار اصله. عده ای هم می گفتن فسنجون رو باید با حرارت خیلی کم و به مدت طولانی پخت تا روغن بندازه. خلاصه که فسنجون، یه غذای اصیل و خوشمزه است!خیلی ها هم یاد اون عطر گردو و رب انار که تو کل خونه می پیچید، افتاده بودن.
6. باقالی پلو با ماهیچه، یه غذای اعیونی و لذیذ!
باقالی پلو با ماهیچه، یه غذای مجلسی و اعیونی که همیشه تو مناسبت های خاص سرو میشه. طعم لذیذ ماهیچه و باقالی پلوی معطر، یه ترکیب فوق العاده رو ایجاد می کنه. خیلی ها می گفتن باقالی پلو با ماهیچه خوب باید با شوید تازه درست بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه تو بهرهگیری از ماهیچه تازه و باقالی سبزه. عده ای هم می گفتن باقالی پلو با ماهیچه رو باید با کره و زعفران دم کرد تا عطر و طعمش عالی بشه. خلاصه که باقالی پلو با ماهیچه، یه غذای مجلسی و خوشمزه است!خیلی ها هم یاد اون تکه های نرم و خوشمزه ماهیچه افتاده بودن.
7. عدس پلو، یه غذای ساده و مقوی!
عدس پلو، یه غذای ساده و مقوی که هم برای ناهار و هم برای شام مناسبه. طعم عدس و کشمش و پیاز داغ، یه ترکیب خوشمزه و انرژی زا رو ایجاد می کنه. خیلی ها می گفتن عدس پلو خوب باید با گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی عدس پلو تو بهرهگیری از کشمش پلویی مرغوبه. عده ای هم می گفتن عدس پلو رو باید با دارچین و زیره طعم دار کرد. خلاصه که عدس پلو، یه غذای ساده و مقوی است!خیلی ها هم یاد اون طعم شیرین کشمش و بوی دارچین افتاده بودن.
8. آش رشته، یه غذای سنتی و خوشمزه!
آش رشته، یه غذای سنتی و خوشمزه که تو فصل زمستون خیلی طرفدار داره. طعم سبزیجات و حبوبات و رشته، یه ترکیب گرم و دلچسب رو ایجاد می کنه. خیلی ها می گفتن آش رشته خوب باید با پیاز داغ و نعناع داغ فراوون سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی آش رشته تو بهرهگیری از سبزی آش تازه است. عده ای هم می گفتن آش رشته رو باید با کشک و سیر داغ تزیین کرد. خلاصه که آش رشته، یه غذای سنتی و خوشمزه است!خیلی ها هم یاد اون بوی خوش آش رشته که تو کل خونه می پیچید، افتاده بودن.
9. کله پاچه، یه غذای پرانرژی و مقوی!
کله پاچه، یه غذای پرانرژی و مقوی که خیلی ها عاشقشن. طعم لذیذ گوشت و مغز و زبان، یه تجربه متفاوت و هیجان انگیز رو ایجاد می کنه. خیلی ها می گفتن کله پاچه خوب باید تمیز و بدون بوی بد باشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی کله پاچه تو پخت طولانی مدت و بهرهگیری از ادویه های معطره. عده ای هم می گفتن کله پاچه رو باید با آبلیمو و نون سنگک تازه خورد. خلاصه که کله پاچه، یه غذای پرانرژی و مقوی است!البته خیلی ها هم با خوردنش مشکل دارن!
10. ته چین مرغ، یه غذای مجلسی و خوش عطر!
ته چین مرغ، یه غذای مجلسی و خوش عطر که با برنج و مرغ و زعفران درست میشه. طعم لذیذ و ظاهر زیبای ته چین، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن ته چین مرغ خوب باید طلایی و برشته باشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی ته چین مرغ تو بهرهگیری از مرغ ریش ریش و زعفران فراوونه. عده ای هم می گفتن ته چین مرغ رو باید با زرشک و خلال پسته تزئین کرد. خلاصه که ته چین مرغ، یه غذای مجلسی و خوش عطر است!خیلی ها هم عاشق اون لایه برشته و خوشمزه ته دیگ ته چین هستن!
11. میرزا قاسمی، یه غذای شمالی خوشمزه!
میرزا قاسمی، یه غذای شمالی خوشمزه و ساده که با بادمجان کبابی و سیر و گوجه فرنگی درست میشه. طعم دودی و لذیذ میرزا قاسمی، اون رو به یه غذای محبوب تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن میرزا قاسمی خوب باید با نون تازه و سبزی خوردن سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی میرزا قاسمی تو بهرهگیری از بادمجان کبابی و سیر فراوونه. عده ای هم می گفتن میرزا قاسمی رو باید با تخم مرغ هم زده و سرو کرد. خلاصه که میرزا قاسمی، یه غذای شمالی خوشمزه است!خیلی ها هم عاشق اون طعم دودی بادمجان کبابی هستن!
12. کوفته تبریزی، یه غذای اصیل و پرحجم!
کوفته تبریزی، یه غذای اصیل و پرحجم که با گوشت چرخ کرده و برنج و لپه و سبزیجات درست میشه. طعم لذیذ و ظاهر زیبای کوفته تبریزی، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن کوفته تبریزی خوب نباید از هم وا بره. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی کوفته تبریزی تو بهرهگیری از گوشت چرخ کرده دوبار چرخ شده و سبزیجات معطره. عده ای هم می گفتن داخل کوفته تبریزی باید آلو و تخم مرغ آب پز گذاشت. خلاصه که کوفته تبریزی، یه غذای اصیل و پرحجم است!خیلی ها هم عاشق اون سس خوشمزه و غلیظ کوفته تبریزی هستن!
13. دلمه برگ مو، یه غذای خوشمزه و پرطرفدار!
دلمه برگ مو، یه غذای خوشمزه و پرطرفدار که با برگ مو و برنج و گوشت چرخ کرده و سبزیجات درست میشه. طعم ترش و شیرین و ملس دلمه، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن دلمه برگ مو خوب باید با سس شیرین و ترش سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی دلمه برگ مو تو بهرهگیری از برگ مو تازه و سبزیجات معطره. عده ای هم می گفتن دلمه برگ مو رو باید با حرارت خیلی کم و به مدت طولانی پخت. خلاصه که دلمه برگ مو، یه غذای خوشمزه و پرطرفدار است!خیلی ها هم عاشق اون طعم ترش و شیرین و ملس دلمه هستن!
14. آش جو، یه غذای مقوی و سیرکننده!
آش جو، یه غذای مقوی و سیرکننده که با جو و حبوبات و سبزیجات درست میشه. طعم لذیذ و بافت غلیظ آش جو، اون رو به یه غذای محبوب تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن آش جو خوب باید با کشک و نعناع داغ سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی آش جو تو بهرهگیری از جو پرک و حبوبات مرغوبه. عده ای هم می گفتن آش جو رو باید با قلم گاو پخت تا مقوی تر بشه. خلاصه که آش جو، یه غذای مقوی و سیرکننده است!خیلی ها هم عاشق اون بافت غلیظ و طعم لذیذ آش جو هستن!
15. شله زرد، یه دسر سنتی و خوشمزه!
شله زرد، یه دسر سنتی و خوشمزه که با برنج و شکر و زعفران درست میشه. طعم شیرین و عطر هل و گلاب، شله زرد رو به یه دسر خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن شله زرد خوب باید با دارچین و خلال بادام تزیین بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی شله زرد تو بهرهگیری از زعفران فراوون و هل اعلا است. عده ای هم می گفتن شله زرد رو باید با حرارت خیلی کم و به مدت طولانی پخت تا خوب جا بیفته. خلاصه که شله زرد، یه دسر سنتی و خوشمزه است!خیلی ها هم عاشق اون عطر هل و گلاب شله زرد هستن!
16. شیرین پلو، یه غذای شیرین و مجلسی!
شیرین پلو، یه غذای شیرین و مجلسی که با برنج و خلال پرتقال و خلال پسته و بادام درست میشه. طعم شیرین و عطر دلپذیر شیرین پلو، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن شیرین پلو خوب باید با مرغ یا گوشت سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی شیرین پلو تو بهرهگیری از خلال پرتقال مرغوب و زعفران فراوونه. عده ای هم می گفتن شیرین پلو رو باید با کره و زعفران دم کرد تا عطر و طعمش عالی بشه. خلاصه که شیرین پلو، یه غذای شیرین و مجلسی است!خیلی ها هم عاشق اون طعم شیرین و عطر دلپذیر شیرین پلو هستن!
17. قیمه لاپلو، یه غذای کرمانشاهی خوشمزه!
قیمه لاپلو، یه غذای کرمانشاهی خوشمزه که با گوشت قیمه و برنج و خلال بادام و پسته درست میشه. طعم لذیذ و ظاهر زیبای قیمه لاپلو، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن قیمه لاپلو خوب باید با ماست سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی قیمه لاپلو تو بهرهگیری از گوشت گوسفندی تازه و ادویه های معطره. عده ای هم می گفتن قیمه لاپلو رو باید با زعفران دم کرد تا عطر و طعمش عالی بشه. خلاصه که قیمه لاپلو، یه غذای کرمانشاهی خوشمزه است!خیلی ها هم عاشق اون طعم گوشت و خلال بادام و پسته هستن!
18. سبزی پلو با ماهی، یه غذای سنتی شب عید!
سبزی پلو با ماهی، یه غذای سنتی شب عید که با سبزیجات معطر و برنج و ماهی درست میشه. طعم لذیذ و عطر دلپذیر سبزی پلو با ماهی، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن سبزی پلو با ماهی خوب باید با ماهی سرخ شده یا کبابی سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی سبزی پلو با ماهی تو بهرهگیری از سبزیجات تازه و ماهی باکیفیته. عده ای هم می گفتن سبزی پلو رو باید با سیر تازه خورد. خلاصه که سبزی پلو با ماهی، یه غذای سنتی شب عید است!خیلی ها هم عاشق اون عطر سبزی پلو و طعم ماهی هستن!
19. آش ترخینه، یه آش محلی خوشمزه!
آش ترخینه، یه آش محلی خوشمزه که با ترخینه (دوغ خشک شده) و حبوبات و سبزیجات درست میشه. طعم ترش و لذیذ آش ترخینه، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن آش ترخینه خوب باید با پیاز داغ و نعناع داغ سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی آش ترخینه تو بهرهگیری از ترخینه باکیفیت و حبوبات مرغوبه. عده ای هم می گفتن آش ترخینه رو باید با کشک و سیر داغ تزیین کرد. خلاصه که آش ترخینه، یه آش محلی خوشمزه است!خیلی ها هم عاشق اون طعم ترش و لذیذ آش ترخینه هستن!
20. شوید باقالی پلو با گوشت گردن، یه غذای مجلسی و لذیذ!
شوید باقالی پلو با گوشت گردن، یه غذای مجلسی و لذیذ که با شوید و باقالی و برنج و گوشت گردن درست میشه. طعم لذیذ و ظاهر زیبای شوید باقالی پلو با گوشت گردن، اون رو به یه غذای خاص تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن شوید باقالی پلو با گوشت گردن خوب باید با سالاد شیرازی سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی شوید باقالی پلو با گوشت گردن تو بهرهگیری از گوشت گردن تازه و باقالی سبزه. عده ای هم می گفتن گوشت گردن رو باید با حرارت خیلی کم و به مدت طولانی پخت تا کاملا نرم بشه. خلاصه که شوید باقالی پلو با گوشت گردن، یه غذای مجلسی و لذیذ است!خیلی ها هم عاشق اون گوشت نرم و خوشمزه گردن هستن!
21. دمپختک، یه غذای سریع و خوشمزه!
دمپختک، یه غذای سریع و خوشمزه که با برنج و ماش یا عدس و سبزیجات درست میشه. طعم لذیذ و سادگی دمپختک، اون رو به یه غذای محبوب تبدیل کرده. خیلی ها می گفتن دمپختک خوب باید با ترشی یا ماست سرو بشه. بعضی ها اعتقاد داشتن راز خوشمزگی دمپختک تو بهرهگیری از برنج باکیفیت و سبزیجات معطره. عده ای هم می گفتن دمپختک رو باید با پیاز داغ و زردچوبه طعم دار کرد. خلاصه که دمپختک، یه غذای سریع و خوشمزه است!خیلی ها هم عاشق اون طعم ساده و لذیذ دمپختک هستن!







کباب کوبیده خانگی رو که با گوشت راسته و کمی دنبه درست کنی و خوب ورز بدی نرم میشه مثل کره آب میشه تو دهن.