۲۷ غذای خوشمزه با مرغ: گلچینی از تجربیات نینی سایتیها
مرغ، یکی از پرکاربردترین و محبوبترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی است. تنوع غذاهایی که میتوان با مرغ تهیه کرد، بسیار زیاد است و از غذاهای ساده و روزمره گرفته تا غذاهای مجلسی و خاص را شامل میشود. در این پست، ۲۷ غذای خوشمزه با مرغ را که با الهام از تجربیات کاربران نینی سایت گردآوری شده، به شما معرفی میکنیم:

این لیست شامل غذاهایی با طعمهای مختلف و دستور پختهای متنوع است تا بتوانید بر اساس سلیقه و مواد اولیه موجود، غذای مورد نظر خود را انتخاب کنید.
- ✳️مرغ شکم پر
- ✳️زرشک پلو با مرغ
- ✳️مرغ ترش
- ✳️جوجه کباب
- ✳️مرغ سوخاری
- ✳️مرغ بریانی
- ✳️خورش مرغ آلو
- ✳️کتلت مرغ
- ✳️شنیتسل مرغ
- ✳️ناگت مرغ خانگی
- ✳️ساندویچ مرغ
- ✳️سالاد الویه با مرغ
- ✳️خوراک مرغ و سبزیجات
- ✳️مرغ پرتقالی
- ✳️مرغ مکزیکی
- ✳️مرغ یونانی
- ✳️پاستا با سس آلفردو و مرغ
- ✳️لازانیا با مرغ
- ✳️پیراشکی مرغ
- ✳️ته چین مرغ
- ✳️دمپخت مرغ
- ✳️مرغ رژیمی (بخارپز یا آبپز)
- ✳️خورش قیمه بادمجان با مرغ
- ✳️کباب تابه ای مرغ
- ✳️مرغ سرخ شده با سس مخصوص
- ✳️خورش فسنجان با مرغ
- ✳️کوفته مرغ
هر کدام از این غذاها را میتوانید با کمی جستجو در اینترنت، با دستور پخت های متنوع تهیه کنید.
نوش جان!
27 ایده غذایی خوشمزه با مرغ: برگرفته از تجربیات نی نی سایت!
1. مرغ شکم پر
مرغ شکم پر همیشه یک غذای مجلسی و خوشمزه بوده است. پر کردن داخل مرغ با ترکیبی از برنج، سبزیجات معطر، زرشک، و آلو طعمی بینظیر به آن میبخشد. در نی نی سایت خیلی ها از ترکیب گردو و کشمش هم برای داخل شکم مرغ استفاده می کنند که واقعا خوشمزه میشه. بعضی ها هم برای طعم بهتر از رب انار و ادویه های مخصوص استفاده می کنند. اگر فرصت دارید، بهتر است مرغ را از شب قبل مزه دار کنید تا طعم بهتری داشته باشد. یادتون نره حتما قبل از پخت، مرغ رو با نخ و سوزن ببندید تا مواد داخلش بیرون نریزه. برای اینکه مرغ خشک نشه، می تونید داخل سینی فر کمی آب بریزید. در آخر هم می تونید گریل فر رو روشن کنید تا پوست مرغ طلایی و برشته بشه.
2. جوجه کباب
جوجه کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که هم در منزل و هم در رستورانها طرفداران زیادی دارد. طعمدار کردن جوجه با آبلیمو، پیاز، زعفران، و ادویههای مخصوص کلید خوشمزگی آن است. خیلی از خانم ها تو نی نی سایت پیشنهاد میدن برای نرم شدن جوجه از ماست استفاده کنید. مقدار آبلیمو رو کم کم اضافه کنید تا جوجه خیلی ترش نشه. برای اینکه جوجه ها به سیخ نچسبند، قبل از سیخ زدن، سیخ ها رو کمی چرب کنید. یادتون نره موقع کباب کردن، مرتب جوجه ها رو برگردونید تا نسوزند. برای طعم دودی، می تونید بعد از پخت، کمی کره آب شده روی جوجه ها بمالید. سرو جوجه کباب با برنج و گوجه کبابی واقعا عالیه!
3. مرغ ترش
مرغ ترش، به ویژه مرغ ترش گیلانی، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای شمال ایران است. این غذا با بهرهگیری از سبزیجات معطر، گردو، رب انار و ادویههای مخصوص تهیه میشود. سبزی های معطر نقش خیلی مهمی تو طعم مرغ ترش دارن. حتما از نعناع، جعفری، گشنیز و تره استفاده کنید. گردو رو حسابی آسیاب کنید تا سس مرغ ترش غلیظ و خوشمزه بشه. رب انار رو کم کم اضافه کنید و مزه اش رو بچشید تا مرغ خیلی ترش نشه. برای اینکه مرغ خوب بپزه، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید آروم آروم بپزه. سرو مرغ ترش با کته و ترشی سیر واقعا لذت بخشه!مراقب باشید مرغ رو زیاد نپزید که له نشه.
4. زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در مجالس و مهمانیها هم سرو میشود. طعم شیرین و ترش زرشک و عطر زعفران، این غذا را بسیار لذیذ و اشتهاآور میکند. خیلی از خانم ها تو نی نی سایت میگن زرشک رو قبل از پخت، کمی خیس کنید تا نرم بشه. برای اینکه زرشک نسوزه، تو روغن کم تفت بدید. می تونید کمی شکر به زرشک اضافه کنید تا طعم شیرین تری داشته باشه. برای طعم بهتر مرغ، می تونید از زعفران و ادویه های مخصوص استفاده کنید. یادتون نره موقع پخت مرغ، حرارت رو کم کنید تا مرغ خوب بپزه و له نشه. سرو زرشک پلو با مرغ و سالاد شیرازی واقعا عالیه!
5. خورشت مرغ و آلو
خورشت مرغ و آلو یک غذای خوشمزه و ساده است که با بهرهگیری از آلو خورشتی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویههای مختلف تهیه میشود. طعم ترش و شیرین این خورشت بسیار دلچسب است. آلوها رو قبل از پخت کمی خیس کنید تا نرم بشن. مقدار رب گوجه فرنگی رو کم کم اضافه کنید تا خورشت خیلی ترش نشه. برای طعم بهتر، می تونید از زعفران و دارچین استفاده کنید. حرارت رو کم کنید و اجازه بدید خورشت آروم آروم بپزه تا جا بیفته. سرو خورشت مرغ و آلو با برنج و سبزی خوردن واقعا لذت بخشه!مراقب باشید خورشت خیلی آبکی نشه.
6. مرغ سوخاری
مرغ سوخاری یک غذای فست فودی محبوب است که هم کودکان و هم بزرگسالان آن را دوست دارند. برای تهیه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه، باید مرغ را در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و سپس سرخ کنید. مرغ رو قبل از سوخاری کردن، کمی مزه دار کنید. از پودر سوخاری با کیفیت استفاده کنید تا مرغ سوخاری خوشمزه تر بشه. روغن رو خوب داغ کنید و مرغ ها رو توش سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، مرغ ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سرو مرغ سوخاری با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ واقعا عالیه!مراقب باشید مرغ ها زیاد سرخ نشن که بسوزند.
7. کتلت مرغ
کتلت مرغ یک غذای ساده و سریع است که با بهرهگیری از مرغ چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا برای یک شام سبک یا یک میان وعده عالی است. مرغ چرخ کرده رو با سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده و ادویه ها مخلوط کنید. مواد رو خوب ورز بدید تا یکدست بشه. از مواد کتلت، گلوله های کوچیک درست کنید و تو روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، کتلت ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سرو کتلت مرغ با نون و سبزی خوردن واقعا لذت بخشه!مراقب باشید کتلت ها زیاد سرخ نشن که بسوزند.
8. شنیسل مرغ
شنیسل مرغ یک غذای اروپایی است که با بهرهگیری از سینه مرغ، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه میشود. شنیسل مرغ را میتوان به عنوان یک غذای اصلی یا به همراه سالاد سرو کرد. سینه مرغ رو نازک برش بزنید. مرغ رو تو آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید. تو روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، شنیسل ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سرو شنیسل مرغ با سیب زمینی سرخ کرده و سس مایونز واقعا عالیه!مراقب باشید شنیسل ها زیاد سرخ نشن که بسوزند.
9. ناگت مرغ
ناگت مرغ یک غذای فست فودی محبوب است که هم کودکان و هم بزرگسالان آن را دوست دارند. برای تهیه ناگت مرغ خانگی، باید مرغ چرخ کرده را با ادویههای مختلف مخلوط کنید، به شکل دلخواه درآورید و سپس سرخ کنید. مرغ چرخ کرده رو با ادویه ها مخلوط کنید. به شکل دلخواه درآورید و تو آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید. تو روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، ناگت ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سرو ناگت مرغ با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ واقعا عالیه!مراقب باشید ناگت ها زیاد سرخ نشن که بسوزند.
10. مرغ با سس قارچ
مرغ با سس قارچ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که با بهرهگیری از سینه مرغ، قارچ، خامه، و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا را میتوان به همراه پاستا یا برنج سرو کرد. سینه مرغ رو تفت بدید. قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید. خامه و ادویه ها رو اضافه کنید و بذارید سس غلیظ بشه. مرغ رو تو سس بریزید و بذارید چند دقیقه بپزه. سرو مرغ با سس قارچ با پاستا یا برنج واقعا عالیه!مراقب باشید سس خیلی غلیظ نشه.
11. مرغ تریاکی
مرغ تریاکی یک غذای آسیایی خوشمزه است که با بهرهگیری از سینه مرغ، سس سویا، زنجبیل، سیر، و عسل تهیه میشود. این غذا را میتوان به همراه برنج سرو کرد. سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش بزنید. با سس سویا، زنجبیل، سیر و عسل مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه بمونه. تو تابه تفت بدید تا مرغ بپزه و سس غلیظ بشه. سرو مرغ تریاکی با برنج واقعا عالیه!مراقب باشید سس خیلی شور نشه.
12. مرغ مکزیکی
مرغ مکزیکی یک غذای تند و خوشمزه است که با بهرهگیری از سینه مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز، ذرت، لوبیا و ادویه های مکزیکی تهیه میشود. این غذا را میتوان به همراه نان ترتیلا یا برنج سرو کرد. سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش بزنید. با فلفل دلمه ای، پیاز، ذرت، لوبیا و ادویه های مکزیکی تفت بدید. بذارید مواد بپزن و طعم ها با هم ترکیب بشن. سرو مرغ مکزیکی با نون ترتیلا یا برنج واقعا عالیه!مراقب باشید غذا خیلی تند نشه.
13. مرغ پارمزان
مرغ پارمزان یک غذای ایتالیایی خوشمزه است که با بهرهگیری از سینه مرغ، سس گوجه فرنگی، پنیر پارمزان و ادویه های ایتالیایی تهیه میشود. این غذا را میتوان به همراه پاستا سرو کرد. سینه مرغ رو نازک برش بزنید. مرغ رو تو آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید. تو روغن داغ سرخ کنید. روی مرغ، سس گوجه فرنگی و پنیر پارمزان بریزید و تو فر بذارید تا پنیر آب بشه. سرو مرغ پارمزان با پاستا واقعا عالیه!مراقب باشید مرغ زیاد سرخ نشه که بسوزه.
14. ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ یک غذای ساده و سریع است که با بهرهگیری از مرغ پخته شده، کاهو، گوجه فرنگی، سس مایونز و نان ساندویچی تهیه میشود. این غذا برای یک ناهار سبک یا یک میان وعده عالی است. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. با کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز مخلوط کنید. مواد رو تو نون ساندویچی بذارید. ساندویچ مرغ آماده است!می تونید از خیارشور و پیاز هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید نون رو کمی تست کنید.
15. سالاد مرغ
سالاد مرغ یک غذای سبک و سالم است که با بهرهگیری از مرغ پخته شده، کاهو، خیار، گوجه فرنگی، سس مایونز و ادویه های مختلف تهیه میشود. این سالاد برای یک شام سبک یا یک ناهار سالم عالی است. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. با کاهو، خیار، گوجه فرنگی و سس مایونز مخلوط کنید. ادویه ها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد مرغ آماده است!می تونید از ذرت، نخود فرنگی و هویج هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید از آبلیمو و روغن زیتون هم استفاده کنید.
16. پیتزا مرغ
پیتزا مرغ یک پیتزای خوشمزه و متفاوت است که با بهرهگیری از مرغ پخته شده، سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا و مواد دلخواه تهیه میشود. این پیتزا یک گزینه عالی برای یک شام خانوادگی است. خمیر پیتزا رو پهن کنید. سس گوجه فرنگی رو روی خمیر بمالید. مرغ پخته شده، پنیر پیتزا و مواد دلخواه رو روی سس بریزید. پیتزا رو تو فر بذارید تا پنیر آب بشه و خمیر بپزه. پیتزا مرغ آماده است!می تونید از قارچ، فلفل دلمه ای و پیاز هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید از آویشن و پونه کوهی هم استفاده کنید.
17. ته چین مرغ
ته چین مرغ یک غذای سنتی ایرانی است که با بهرهگیری از برنج، مرغ پخته شده، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه میشود. این غذا یک گزینه عالی برای مجالس و مهمانیها است. برنج رو آبکش کنید. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. ماست، تخم مرغ و زعفران رو با هم مخلوط کنید. برنج رو با مواد ماست مخلوط کنید. مرغ رو لای برنج بذارید. تو قابلمه بریزید و دم کنید. ته چین مرغ آماده است!
18. سوپ مرغ
سوپ مرغ یک غذای مقوی و مغذی است که با بهرهگیری از مرغ پخته شده، سبزیجات مختلف، ورمیشل و ادویه های مختلف تهیه میشود. این سوپ برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مرغ رو با سبزیجات و ادویه ها بپزید. مرغ رو از سوپ جدا کنید و ریش ریش کنید. ورمیشل رو به سوپ اضافه کنید و بذارید بپزه. مرغ ریش ریش شده رو به سوپ اضافه کنید. سوپ مرغ آماده است!می تونید از هویج، سیب زمینی، پیاز و جعفری هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید از آبلیمو هم استفاده کنید.
19. دلمه برگ مو با مرغ
دلمه برگ مو با مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که با بهرهگیری از برگ مو، مرغ چرخ کرده، برنج، سبزیجات معطر و ادویه های مختلف تهیه میشود. این غذا یک گزینه عالی برای سفره افطار است. برگ مو رو بشویید و تو آب جوش بذارید تا نرم بشه. مرغ چرخ کرده رو با برنج، سبزیجات معطر و ادویه ها مخلوط کنید. مواد رو لای برگ مو بپیچید. دلمه ها رو تو قابلمه بچینید و با آب و روغن بپزید. دلمه برگ مو با مرغ آماده است!می تونید از لپه و پیاز داغ هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید از رب انار و شکر هم استفاده کنید.
20. خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات یک غذای سالم و خوشمزه است که با بهرهگیری از سینه مرغ، سبزیجات مختلف و ادویه های مختلف تهیه میشود. این غذا برای یک شام سبک یا یک ناهار سالم عالی است. سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش بزنید. با سبزیجات و ادویه ها تفت بدید. بذارید مواد بپزن و طعم ها با هم ترکیب بشن. خوراک مرغ و سبزیجات آماده است!می تونید از هویج، سیب زمینی، کدو و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید از آبلیمو و روغن زیتون هم استفاده کنید.
21. کباب تابه ای مرغ
کباب تابه ای مرغ یک غذای ساده و سریع است که با بهرهگیری از مرغ چرخ کرده، پیاز، ادویه های مختلف و گوجه فرنگی تهیه میشود. این غذا برای یک شام سبک یا یک ناهار سریع عالی است. مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه ها مخلوط کنید. مواد رو خوب ورز بدید. تو تابه پهن کنید و سرخ کنید. گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کنید و روی کباب بچینید. بذارید کباب و گوجه ها بپزن. کباب تابه ای مرغ آماده است!
22. پاستا با مرغ
پاستا با مرغ یک غذای خوشمزه و سریع است که با بهرهگیری از پاستا، سینه مرغ، سس دلخواه و ادویه های مختلف تهیه میشود. این غذا یک گزینه عالی برای یک شام خانوادگی است. پاستا رو بپزید. سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش بزنید و تفت بدید. سس دلخواه رو اضافه کنید و بذارید گرم بشه. پاستا رو با سس و مرغ مخلوط کنید. پاستا با مرغ آماده است!می تونید از قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، می تونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.
23. پیراشکی مرغ
پیراشکی مرغ یک غذای خوشمزه و میان وعده ای است که با بهرهگیری از خمیر پیراشکی، مرغ پخته شده، سبزیجات مختلف و ادویه های مختلف تهیه میشود. این پیراشکی یک گزینه عالی برای مهمانیها و جشنها است. خمیر پیراشکی رو آماده کنید. مرغ پخته شده رو با سبزیجات و ادویه ها مخلوط کنید. مواد رو لای خمیر بذارید و بپیچید. پیراشکی ها رو تو روغن سرخ کنید یا تو فر بپزید. پیراشکی مرغ آماده است!
24. عدس پلو با مرغ
عدس پلو با مرغ یک غذای مقوی و خوشمزه است که با بهرهگیری از برنج، عدس، مرغ پخته شده، کشمش، خرما و ادویه های مختلف تهیه میشود. این غذا یک گزینه عالی برای یک ناهار یا شام کامل است. برنج و عدس رو بپزید. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. کشمش و خرما رو تفت بدید. برنج، عدس، مرغ، کشمش و خرما رو با هم مخلوط کنید. عدس پلو با مرغ آماده است!
25. مرغ یونانی با لیمو و سیر
مرغ یونانی با لیمو و سیر یک غذای مدیترانهای خوشمزه و معطر است که با بهرهگیری از سینه یا ران مرغ، آبلیمو، سیر، روغن زیتون و ادویه های یونانی تهیه میشود. این غذا یک گزینه عالی برای یک شام سبک و سالم است. مرغ رو با آبلیمو، سیر، روغن زیتون و ادویه های یونانی مزه دار کنید. تو فر یا تابه بپزید. مرغ یونانی با لیمو و سیر آماده است!می تونید با سیب زمینی و سبزیجات سرو کنید. حتما از آبلیمو تازه استفاده کنید.
26. خورشت فسنجان با مرغ
خورشت فسنجان با مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با بهرهگیری از گردو، رب انار، مرغ و ادویه های مختلف تهیه میشود. این خورشت طعمی ملس دارد و معمولاً با برنج سرو میشود. گردو را آسیاب کنید. گردو، رب انار و آب را در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. مرغ را تفت دهید و به خورشت اضافه کنید. اجازه دهید خورشت جا بیفتد و غلیظ شود. خورشت فسنجان با مرغ آماده است!میتوانید از پیاز داغ و شکر هم استفاده کنید. برای رنگ بهتر، میتوانید از کمی زعفران هم استفاده کنید.
27. تاکو مرغ
تاکو مرغ یک غذای مکزیکی خوشمزه و سریع است که با بهرهگیری از نان تاکو، مرغ پخته شده و ریش ریش شده، سس سالسا، کاهو خرد شده، پنیر رنده شده و خامه ترش تهیه میشود. این غذا یک گزینه عالی برای یک شام یا ناهار سبک و خوشمزه است. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. نان تاکو را گرم کنید. مرغ، سس سالسا، کاهو، پنیر و خامه ترش را داخل نان تاکو بریزید. تاکو مرغ آماده است!میتوانید از آووکادو و پیاز هم استفاده کنید. برای طعم تندتر، میتوانید از فلفل هالوپینو استفاده کنید.







یادمه اولین بار که مرغ ترش درست کردم، گردوها رو خوب پودر نکردم و ته دیگ موند. دفعه بعدی که درست کردم، با میکسر کاملا نرمشون کردم و دیگه اون مشکل پیش نیومد 😊
یه نکته درباره جوجه کباب: اگه ماست رو زیاد بذارید، طعمش خیلی ملاس میشه و اون مزۀ تند و ترش دلچسب رو از دست میده. بهتره ماست رو کم بریزید و بعد کم کم اضافه کنید تا به طعم مورد نظر برسید
برای مرغ سوخاری، اگه تخم مرغ و آرد سوخاری رو دو بار تکرار کنید (یعنی یک بار تو آرد و تخم مرغ بزنید و دوباره تکرارش کنید)، خیلی تردتر میشه. من اینطوری درست کردم و واقعا فرقش رو میشه فهمید
یه اشتباهی که توی مرغ شکم پر ممکنه پیش بیاد اینه که مواد داخلش رو زیاد میریزید و موقع پخت، مرغ ترک میخوره. باید یه کم فضای خالی بذارید تا مواد موقع پختن جا باز کنه
دوستی بهم گفته بود تو مرغ یونانی اگه پوست مرغ رو نکنید و با همون پوست بپزید، آبدارتر میشه. امتحان کردم و واقعا جواب داد. فقط موقع سرو میشه پوست رو جدا کرد اگه نخواستید بخورید
اگه تو پخت زرشک پلو زرشک رو همینطور خشک بریزید، ممکنه ته قابلمه بسوزه. بهتره اول تو کمی روغن تفت بدید و بعد با شکر مخلوطش کنید
نمیدونم چرا ولی من چند بار مرغ مکزیکی درست کردم و اولش زیادی سس میزدم که خیلی شل میشد. باید سس رو کم کم اضافه کنید و بذارید خود مرغ و سبزیجات آبش رو پس بدن
من این سایت رو چند ساله میخونم و بعضی از این دستورها رو قبلا اینجا دیده بودم ولی ترکیبشون تو یه پست خیلی به درد بخوره. مخصوصا اون نکاتی که توی کامنت ها میگن خیلی کمک کننده است
امتحان کردم مرغ یونانی رو با اضافه کردن کمی رزماری خشک، خیلی عطرش تو آشپرخونه پیچید. تو دستور پخت اکثرا از آویشن میگن ولی رزماری یه حس متفاوت به مرغ میده. برای مرغ ترش هم به نظرم اگه رب انار خونه ساز نباشه، رب انار صنعتی خیلی شیرین نشه بهتره. یه بار با رب انار خیلی شیرین درست کردم طعمش به هم خورد.