نی‌ نی سایت

23 تجربه شیرین از پخت شیرینی: گلچینی از نی نی سایت




23 تجربه شیرین از پخت شیرینی در نی نی سایت

پخت شیرینی، هنری شیرین و دلنشین است که عطر خوش آن، خانه را پر از شادی می‌کند. در نی نی سایت، مادران و کدبانوهای ایرانی تجربیات ارزشمندی در این زمینه به اشتراک گذاشته‌اند. در این پست، 23 مورد از این تجربیات را برای شما گردآوری کرده‌ایم:

این نکات، حاصل تجربیات کاربران نی نی سایت است و می‌تواند راهنمای خوبی برای پخت شیرینی‌های خوشمزه باشد:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️راز لطافت کیک اسفنجی، جدا کردن زرده و سفیده و زدن جداگانه آن است.
  • ✳️برای پف کردن کیک، حتماً از بیکینگ پودر تازه استفاده کنید.
  • ✳️دمای فر در پخت شیرینی بسیار مهم است؛ از یک دماسنج فر استفاده کنید.
  • ✳️آرد را قبل از استفاده الک کنید تا سبک شود و کیک بهتر پف کند.
  • ✳️برای جلوگیری از ته گرفتن شیرینی، از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • ✳️اگر خمیر شیرینی خیلی چسبناک بود، کمی آرد اضافه کنید.
  • ✳️برای خوش عطر شدن شیرینی، از وانیل مرغوب استفاده کنید.
  • ✳️قبل از اضافه کردن مواد خشک به مواد تر، آنها را با هم مخلوط کنید.
  • ✳️برای تهیه شیرینی‌های نوروزی، حتماً از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از ترک خوردن رویه شیرینی‌ها، دمای فر را کم کنید.
  • ✳️اگر شیرینی‌تان سفت شد، کمی شیر یا آب به خمیر اضافه کنید.
  • ✳️برای طعم بهتر، از کره به جای روغن در پخت شیرینی استفاده کنید.
  • ✳️برای یکنواخت شدن رنگ شیرینی‌ها، سینی فر را در وسط فر قرار دهید.
  • ✳️قبل از برش دادن شیرینی، اجازه دهید کاملاً خنک شود.
  • ✳️اگر خمیر شیرینی خیلی سفت بود، کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.
  • ✳️برای تهیه شیرینی‌های رژیمی، از شکر کمتری استفاده کنید.
  • ✳️برای نگهداری طولانی مدت شیرینی‌ها، آن‌ها را در ظرف دربسته قرار دهید.
  • ✳️برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را در جای خنک نگهداری کنید.
  • ✳️اگر فرتان حرارت یکنواختی ندارد، سینی فر را در حین پخت بچرخانید.
  • ✳️برای تزئین شیرینی‌ها، از شکلات ذوب شده، پودر قند و خلال پسته استفاده کنید.
  • ✳️در پخت شیرینی با صبر و حوصله عمل کنید تا نتیجه دلخواه را بگیرید.
  • ✳️همیشه مواد اولیه را به دمای محیط برسانید.
  • ✳️برای داشتن شیرینی های نرم تر از آرد شیرینی پزی استفاده کنید.

با آرزوی لحظاتی شیرین!

منتظر نظرات و تجربیات شما در زمینه پخت شیرینی هستیم!





23 نکته شیرینی پزی از دل نی نی سایت!

23 نکته شیرینی پزی از دل نی نی سایت!

1. آرد رو حتما الک کنید!

این نکته رو خیلی ها توی نی نی سایت تاکید کرده بودن. الک کردن آرد باعث میشه که بافت شیرینی سبک تر و بهتر بشه. حتی اگه آردتون تازه باشه، الک کردن ضرر نداره!یه خانومی نوشته بود الک نکردن آرد باعث شده کیکش خمیر بشه!بعضی ها هم پیشنهاد میدادن برای بعضی شیرینی ها چند بار آرد رو الک کنید. یه کاربر میگفت الک کردن آرد باعث میشه هوا بین ذرات آرد نفوذ کنه و این توی پف کردن کیک تاثیر داره. یکی دیگه نوشته بود برای شیرینی های خشک، الک کردن آرد خیلی مهمه چون بافت لطیف تری بهشون میده. یه نفر هم میگفت الک کردن آرد باعث میشه ناخالصی های احتمالی هم گرفته بشه. خلاصه که الک کردن آرد توی نی نی سایت خیلی توصیه شده!

2. دمای فر خیلی مهمه!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت تاکید داشتن که دمای فر باید دقیق باشه. اگه فرتون تنظیم نیست، حتما از دماسنج فر استفاده کنید. یه خانم نوشته بود دمای بالای فر باعث شده شیرینی هاش بسوزه!یه نفر هم گفته بود دمای پایین فر باعث شده کیکش خمیر بمونه. یکی دیگه میگفت بهتره قبل از گذاشتن شیرینی فر رو از قبل گرم کنید. یه کاربر دیگه نوشته بود اگه فرتون خیلی داغه، یه ظرف آب داخلش بذارید. یکی هم پیشنهاد داده بود برای بعضی شیرینی ها بهتره المنت بالای فر رو خاموش کنید. خلاصه که کنترل دمای فر توی نی نی سایت خیلی مهم دونسته شده.

3. کره و تخم مرغ باید به دمای محیط برسن!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن کره و تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. یه خانم نوشته بود کره سرد باعث شده شیرینی هاش سفت بشن. یه نفر هم گفته بود تخم مرغ سرد باعث شده کیکش خوب پف نکنه. یکی دیگه میگفت وقتی کره و تخم مرغ هم دما باشن، بهتر با هم مخلوط میشن. یه کاربر دیگه نوشته بود این کار باعث میشه بافت شیرینی لطیف تر بشه. یکی هم پیشنهاد داده بود اگه عجله دارید، تخم مرغ ها رو چند دقیقه توی آب گرم بذارید. خلاصه که هم دمایی کره و تخم مرغ توی نی نی سایت خیلی توصیه شده.

4. پیمانه ها رو دقیق رعایت کنید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت تاکید داشتن که مقدار مواد اولیه رو با پیمانه های دقیق اندازه گیری کنید. بهره‌گیری از قاشق و لیوان معمولی توصیه نمیشه. یه خانم نوشته بود کم یا زیاد کردن مواد باعث شده شیرینی هاش خراب بشن. یه نفر هم گفته بود بهره‌گیری از ترازوی آشپزخانه دقیق تر از پیمانه است. یکی دیگه میگفت برای اندازه گیری آرد از پیمانه های مدرج استفاده کنید. یه کاربر دیگه نوشته بود کم دقت بودن توی اندازه گیری مواد باعث میشه بافت شیرینی خراب بشه. یکی هم پیشنهاد داده بود برای مایعات از پیمانه های مخصوص مایعات استفاده کنید. خلاصه که دقت توی اندازه گیری مواد توی نی نی سایت خیلی مهمه.

5. وانیل رو فراموش نکنید!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن وانیل نقش مهمی توی عطر و طعم شیرینی داره. حتما از وانیل مرغوب استفاده کنید. یه خانم نوشته بود وانیل باعث میشه بوی بد تخم مرغ از بین بره. یه نفر هم گفته بود استفاده زیاد از وانیل باعث تلخی شیرینی میشه. یکی دیگه میگفت به جای وانیل پودری میشه از وانیل مایع استفاده کرد. یه کاربر دیگه نوشته بود وانیل باعث میشه طعم شیرینی دلچسب تر بشه. یکی هم پیشنهاد داده بود برای بعضی شیرینی ها میشه از اسانس های دیگه مثل اسانس بادام هم استفاده کرد. خلاصه که وانیل توی نی نی سایت خیلی محبوب بود.

6. بکینگ پودر رو تازه استفاده کنید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن بکینگ پودر باید تازه باشه تا شیرینی خوب پف کنه. برای تست تازگی بکینگ پودر، کمی از اون رو توی آب جوش بریزید. اگه جوشید، یعنی تازه است. یه خانم نوشته بود بکینگ پودر کهنه باعث شده کیکش اصلا پف نکنه. یه نفر هم گفته بود به جای بکینگ پودر میشه از جوش شیرین هم استفاده کرد (البته با رعایت نکات خاص خودش). یکی دیگه میگفت مقدار زیاد بکینگ پودر باعث تلخی شیرینی میشه. یه کاربر دیگه نوشته بود بکینگ پودر رو باید با آرد مخلوط کرد. یکی هم پیشنهاد داده بود برای بعضی شیرینی ها بهتره از بکینگ پودر و جوش شیرین با هم استفاده کرد. خلاصه که تازگی بکینگ پودر توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

7. مواد خشک و تر رو جدا مخلوط کنید!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن مواد خشک رو جدا و مواد تر رو جدا مخلوط کنید و بعد به آرومی با هم ترکیب کنید. این کار باعث میشه بافت شیرینی بهتر بشه. یه خانم نوشته بود مخلوط کردن همه مواد با هم باعث شده کیکش سفت بشه. یه نفر هم گفته بود مخلوط کردن جداگانه مواد باعث میشه بکینگ پودر بهتر عمل کنه. یکی دیگه میگفت هم زدن زیاد بعد از ترکیب مواد باعث میشه گلوتن آرد فعال بشه و شیرینی سفت بشه. یه کاربر دیگه نوشته بود این روش برای کیک های اسفنجی خیلی مهمه. یکی هم پیشنهاد داده بود مواد تر رو به مواد خشک اضافه کنید. خلاصه که جداسازی مواد خشک و تر توی نی نی سایت خیلی توصیه شده.

8. هم زدن رو اصولی انجام بدید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن هم زدن مواد شیرینی باید اصولی باشه.نه خیلی کم که مواد خوب مخلوط نشن و نه خیلی زیاد که گلوتن آرد فعال بشه و شیرینی سفت بشه.یه خانم نوشته بود هم زدن زیاد باعث شده کیکش لاستیکی بشه.یه نفر هم گفته بود بهره‌گیری از همزن برقی باعث میشه کار راحت تر بشه.یکی دیگه میگفت برای بعضی شیرینی ها فقط باید مواد رو در حد مخلوط شدن هم زد.یه کاربر دیگه نوشته بود برای کیک های اسفنجی باید با لیسک مواد رو به آرومی زیر و رو کرد.

یکی هم پیشنهاد داده بود برای هم زدن سفیده تخم مرغ از ظرف فلزی استفاده کنید.خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی به قالب، حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید.اگه کاغذ روغنی ندارید، میتونید کف قالب رو چرب کنید و آرد بپاشید.یه خانم نوشته بود بهره‌گیری از کاغذ روغنی باعث میشه شیرینی راحت از قالب جدا بشه.یه نفر هم گفته بود برای بعضی شیرینی ها بهتره کاغذ روغنی رو چرب هم کرد.یکی دیگه میگفت برای قالب های سیلیکونی نیازی به کاغذ روغنی نیست.یه کاربر دیگه نوشته بود اگه کاغذ روغنی ندارید میتونید از فویل آلومینیومی استفاده کنید.

یکی هم پیشنهاد داده بود برای برش راحت تر کاغذ روغنی، اون رو چند بار تا کنید.

خلاصه که بهره‌گیری از کاغذ روغنی توی نی نی سایت خیلی رایج بود.

10. برای طعم دهی خلاقیت داشته باشید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای طعم دادن به شیرینی ها میشه از مواد مختلفی استفاده کرد. مثل دارچین، هل، زنجبیل، کاکائو، قهوه، پوست لیمو و پرتقال و غیره. یه خانم نوشته بود بهره‌گیری از پودر کاکائو باعث میشه شیرینی شکلاتی بشه. یه نفر هم گفته بود اضافه کردن کمی پودر قهوه به خمیر کیک، طعم فوق العاده ای بهش میده. یکی دیگه میگفت پوست لیمو رنده شده عطر بی نظیری به شیرینی میده. یه کاربر دیگه نوشته بود برای شیرینی های سنتی میشه از هل و گلاب استفاده کرد. یکی هم پیشنهاد داده بود برای تنوع میشه از میوه های خشک هم در شیرینی ها استفاده کرد. خلاصه که خلاقیت توی طعم دهی توی نی نی سایت خیلی تشویق میشد.

11. زرده و سفیده تخم مرغ رو درست جدا کنید!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای پف کردن بهتر سفیده تخم مرغ، باید اون رو خیلی تمیز از زرده جدا کرد. حتی یک ذره زرده هم نباید داخل سفیده باشه. یه خانم نوشته بود وجود زرده توی سفیده باعث میشه سفیده خوب پف نکنه. یه نفر هم گفته بود برای هم زدن سفیده تخم مرغ از ظرف تمیز و خشک استفاده کنید. یکی دیگه میگفت قبل از هم زدن سفیده، اون رو کمی خنک کنید. یه کاربر دیگه نوشته بود برای پایدار کردن سفیده تخم مرغ میشه کمی کرم تارتار بهش اضافه کرد. یکی هم پیشنهاد داده بود برای جدا کردن زرده از سفیده از جدا کننده تخم مرغ استفاده کنید. خلاصه که جداسازی درست زرده و سفیده توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

12. خمیر رو قبل از پخت استراحت بدید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن بعضی از خمیرهای شیرینی (مثل خمیر تارت) رو باید قبل از پخت حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت داد. این کار باعث میشه خمیر منسجم تر بشه و موقع پخت جمع نشه. یه خانم نوشته بود استراحت دادن به خمیر باعث میشه گلوتن آرد استراحت کنه و خمیر لطیف تر بشه. یه نفر هم گفته بود برای جلوگیری از خشک شدن خمیر، اون رو توی پلاستیک فریزر بپیچید. یکی دیگه میگفت برای استراحت دادن به خمیر نیازی به قرار دادن اون توی فریزر نیست. یه کاربر دیگه نوشته بود برای خمیرهای حاوی کره، استراحت دادن توی یخچال خیلی مهمه. یکی هم پیشنهاد داده بود اگه وقت ندارید، خمیر رو توی فریزر بذارید تا زودتر خنک بشه. خلاصه که استراحت دادن به خمیر توی نی نی سایت خیلی توصیه شده.

13. بعد از پخت، شیرینی رو زود از قالب خارج نکنید!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن بعد از پخت، اجازه بدید شیرینی کمی توی قالب خنک بشه و بعد اون رو از قالب خارج کنید. این کار باعث میشه شیرینی خرد نشه. یه خانم نوشته بود اگه شیرینی خیلی گرم باشه، موقع خارج کردن از قالب خرد میشه. یه نفر هم گفته بود برای جدا کردن شیرینی از قالب، میشه از چاقو کمک گرفت. یکی دیگه میگفت بعد از خنک شدن، شیرینی رو روی توری سیمی بذارید تا کاملا خنک بشه. یه کاربر دیگه نوشته بود برای بعضی شیرینی ها بهتره قالب رو برعکس کرد تا شیرینی خودش جدا بشه. یکی هم پیشنهاد داده بود برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی به قالب، قبل از گذاشتن توی فر، قالب رو چند دقیقه توی فریزر بذارید. خلاصه که صبر کردن قبل از خارج کردن شیرینی از قالب توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

14. از قالب مناسب استفاده کنید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای هر نوع شیرینی باید از قالب مناسب استفاده کرد. قالب های تفلون، سیلیکونی و پیرکس از جمله قالب های رایج هستن. یکی دیگه میگفت قالب های پیرکس برای پخت چیزکیک مناسب هستن. یه کاربر دیگه نوشته بود برای پخت شیرینی های خشک از قالب های فلزی استفاده کنید. یکی هم پیشنهاد داده بود قبل از خرید قالب، به جنس و کیفیت اون توجه کنید. خلاصه که انتخاب قالب مناسب توی نی نی سایت خیلی مهم دونسته شده.

15. از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای داشتن شیرینی خوشمزه و با کیفیت، باید از مواد اولیه با کیفیت استفاده کرد. آرد، کره، تخم مرغ و وانیل از جمله مواد اولیه مهم هستن. یه خانم نوشته بود کره گیاهی طعم شیرینی رو خراب میکنه. یه نفر هم گفته بود تخم مرغ تازه باعث میشه شیرینی بهتر پف کنه. یکی دیگه میگفت آرد قنادی برای پخت کیک و شیرینی مناسب تره. یه کاربر دیگه نوشته بود از وانیل اسانس دار به جای وانیل پودری استفاده نکنید. یکی هم پیشنهاد داده بود از روغن جامد برای پخت شیرینی استفاده نکنید. خلاصه که کیفیت مواد اولیه توی نی نی سایت خیلی تاکید شده بود.

16. سفیده تخم مرغ رو به درستی فرم بدید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای پف کردن کیک و شیرینی، سفیده تخم مرغ باید به درستی فرم بگیره. سفیده باید سفت بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. یه خانم نوشته بود هم زدن بیش از حد سفیده باعث میشه بافت کیک خشک بشه. یه نفر هم گفته بود اضافه کردن شکر به سفیده به تدریج باعث میشه بهتر فرم بگیره. یکی دیگه میگفت برای تست فرم گرفتن سفیده، اون رو با انگشت بزنید. اگه جای انگشت باقی موند، یعنی فرم گرفته. یه کاربر دیگه نوشته بود اگه سفیده بیش از حد فرم گرفت، میتونید کمی سفیده تازه بهش اضافه کنید. یکی هم پیشنهاد داده بود برای هم زدن سفیده از همزن کاسه دار استفاده کنید. خلاصه که فرم دادن درست سفیده توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

17. خمیر رو نازک پهن کنید!

خیلی از کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای پخت شیرینی های لایه ای مثل باقلوا، خمیر باید خیلی نازک پهن بشه. هر چه خمیر نازک تر باشه، شیرینی تردتر میشه. یه خانم نوشته بود برای پهن کردن خمیر از وردنه استفاده کنید. یه نفر هم گفته بود زیر خمیر آرد بپاشید تا به سطح نچسبه. یکی دیگه میگفت برای نازک پهن کردن خمیر از دستگاه پهن کننده خمیر استفاده کنید. یه کاربر دیگه نوشته بود خمیر رو بین دو لایه پلاستیک پهن کنید تا پاره نشه. یکی هم پیشنهاد داده بود اگه خمیر خیلی سفت بود، کمی آب بهش اضافه کنید. خلاصه که نازک پهن کردن خمیر توی نی نی سایت خیلی مهم دونسته شده.

18. برای شیرینی های مغزدار، از مغزهای با کیفیت استفاده کنید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای شیرینی های مغزدار، از مغزهای با کیفیت و تازه استفاده کنید. مغزهای کهنه طعم شیرینی رو خراب میکنن. یه خانم نوشته بود برای تهیه شیرینی گردویی از گردوی تازه استفاده کنید. یه نفر هم گفته بود برای تهیه شیرینی بادامی از بادام مرغوب استفاده کنید. یکی دیگه میگفت قبل از بهره‌گیری از مغزها، اونها رو کمی تفت بدید تا خوش طعم تر بشن. یه کاربر دیگه نوشته بود برای جلوگیری از خراب شدن مغزها، اونها رو در جای خنک و خشک نگهداری کنید. یکی هم پیشنهاد داده بود برای شیرینی های رژیمی، از مغزهای کم چرب استفاده کنید. خلاصه که کیفیت مغزها توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

19. شیرینی رو در ظرف مناسب نگهداری کنید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای حفظ تازگی و طعم شیرینی، اون رو در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.نگهداری شیرینی در یخچال باعث خشک شدن اون میشه.یه خانم نوشته بود برای نگهداری شیرینی خشک از ظرف فلزی استفاده کنید.یه نفر هم گفته بود برای نگهداری شیرینی تر از ظرف پلاستیکی دربسته استفاده کنید.یکی دیگه میگفت برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی، یک تکه نان داخل ظرف قرار بدید.یه کاربر دیگه نوشته بود بعضی از شیرینی ها رو میشه در فریزر نگهداری کرد.یکی هم پیشنهاد داده بود شیرینی رو در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید.

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای شیرینی های شکلاتی از شکلات مرغوب استفاده کنید.شکلات های ارزان قیمت طعم خوبی ندارن و باعث میشن شیرینی بی کیفیت بشه.یه خانم نوشته بود برای تهیه کیک شکلاتی از شکلات تلخ استفاده کنید.یه نفر هم گفته بود برای تهیه گاناش از شکلات شیری استفاده کنید.یکی دیگه میگفت شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید.یه کاربر دیگه نوشته بود قبل از بهره‌گیری از شکلات، اون رو تست کنید.یکی هم پیشنهاد داده بود از پودر کاکائو با کیفیت برای تهیه شیرینی شکلاتی استفاده کنید.خلاصه که کیفیت شکلات توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

21. برای تزئین شیرینی از ایده های جدید استفاده کنید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای تزئین شیرینی از ایده های جدید و خلاقانه استفاده کنید. از خامه، شکلات، میوه، پودر قند، و مغزها میشه برای تزئین شیرینی استفاده کرد. یه خانم نوشته بود برای تزئین کیک تولد از خامه فرم گرفته استفاده کنید. یه نفر هم گفته بود برای تزئین شیرینی عید از پودر پسته استفاده کنید. یکی دیگه میگفت برای تزئین کاپ کیک از کرم کره ای استفاده کنید. یه کاربر دیگه نوشته بود برای تزئین شیرینی از شکلات آب شده استفاده کنید. یکی هم پیشنهاد داده بود از رنگ های خوراکی برای تزئین شیرینی استفاده کنید. خلاصه که تزئین شیرینی توی نی نی سایت خیلی مورد توجه بود.

22. دستور پخت رو چند بار بخونید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن قبل از شروع پخت شیرینی، دستور پخت رو چند بار بخونید و مطمئن بشید که همه مواد اولیه رو دارید و مراحل کار رو به درستی متوجه شدید. یه خانم نوشته بود خوندن دستور پخت باعث میشه از اشتباهات احتمالی جلوگیری بشه. یه نفر هم گفته بود دستور پخت رو مرحله به مرحله انجام بدید. یکی دیگه میگفت اگه سوالی در مورد دستور پخت دارید، از افراد با تجربه بپرسید. یه کاربر دیگه نوشته بود دستور پخت های مختلف رو با هم مقایسه کنید. یکی هم پیشنهاد داده بود دستور پخت های رو استفاده کنید. خلاصه که خوندن دقیق دستور پخت توی نی نی سایت خیلی مهم دونسته شده.

23. با عشق و حوصله شیرینی بپزید!

اکثر کاربرها توی نی نی سایت میگفتن برای داشتن شیرینی خوشمزه و عالی، باید با عشق و حوصله شیرینی بپزید. شیرینی پزی یک هنر است و نیاز به صبر و حوصله دارد. یه خانم نوشته بود وقتی با عشق شیرینی میپزید، انرژی مثبت به شیرینی منتقل میشه. یه نفر هم گفته بود اگه عجله دارید، بهتره شیرینی نپزید. یکی دیگه میگفت از شیرینی پزی لذت ببرید. یه کاربر دیگه نوشته بود شیرینی پزی یک نوع مدیتیشن است. یکی هم پیشنهاد داده بود با دوستان و خانواده شیرینی بپزید. خلاصه که عشق و حوصله توی شیرینی پزی توی نی نی سایت خیلی مهم بود.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یک بار کیکی پختم که وسطش کاملا خمیر ماند. بعدها فهمیدم مشکل از دمای فر بود که خیلی بالا تنظیم شده بود. حالا همیشه قبل از پخت با دماسنج فر را چک می کنم. یاد گرفتم حتی پنج دقیقه تفاوت دمایی می تواند نتیجه را عوض کند.

    بعضی وقتها شیرینی ها بعد از پخت خشک می شوند. من فهمیدم اگر کره را ذوب نکنم و فقط نرمش کنم، شیرینی ها نرم تر می مانند. همچنین اضافه کردن یک قاشق ماست به خمیر هم کمک می کند رطوبت شیرینی حفظ شود. این نکات کوچک خیلی مواقع مرا از خراب شدن شیرینی ها نجات داده.

پاسخ دادن به سروش لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا